iPhone 14 Pro отримає підекранний сканер Face ID

Глава Display Supply Chain Consultants Росс Янг заявив в твіттері, що Apple готує iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max з підекранним сканером Face ID.

Янг вперше поділився своїми прогнозами щодо підекранних сканерів і камер в майбутніх смартфонах Apple в червні але сьогодні він надав більш детальну інформацію після масштабного витоку дизайну iPhone 14 від Джона Проссера.

Аналітик зазначає, що моделі iPhone 14 все ще знаходяться в стадії розробки, а сам датчик Face ID під дисплеєм поки не доопрацьований і може бути зовсім скасований на користь іншого рішення. Швидше за все, в цій ситуації Apple доведеться повернутися до дизайну з чубчиком у 2022 році, проте до 2023 року компанія все одно відмовиться від нього.

Янг вважає, що новий дизайн з вирізом під селф-камеру буде обмежений моделями Pro, а звичайні iPhone 14 і iPhone 14 Max збережуть чубок.

З чуток, в наступному році Apple відмовиться від 5,4-дюймової моделі mini на користь 6,7-дюймової Max. Таким чином, у 2022 році очікуються два 6,1-дюймових і два 6,7-дюймових iPhone 14.





ІНШІ НОВИНИ