Медичні лабораторії Synevo: якість, відкритість і клієнтоорієнтованість

Кожен день нам доводиться щось вибирати. Що одягти, що купити на вечерю, куди піти на дозвіллі. Коли справа стосується здоров’я, необхідно вибрати відповідну медичну установу, співробітники якої нададуть кваліфіковану медичну допомогу, а також лабораторію, в якій можна отримати докладні і достовірні результати аналізів. У виборі таких установ допомагає вивчення відгуків клієнтів про них.

Докладні і об’єктивні сінево відгуки дозволяють ознайомитися з якістю послуг лабораторії Synevo. Завдяки їм можна дізнатися, за що клієнти цінують цю лабораторію. Зручно, коли клієнт може залишити відгук про товар або послугу, якими він скористався, просто на офіційному сайті компанії. Відкритість підвищує довіру до компанії, вона стає більш привабливою для потенційних клієнтів.

Варто відзначити, що проплачені ресурси, на яких розміщуються замовні відгуки, не становлять абсолютно ніякої цінності. Як правило, на такого роду майданчиках звеличуються певні заклади, товари або послуги, а інші навмисно критикуються. Сучасні користувачі вважають це дешевим прийомом і не схильні довіряти інформації, розміщеній на подібних ресурсах.

“Сінево” – це європейська мережа медлабораторій в Україні. Вона є частиною великого медичного холдингу Medicover. Серед головних переваг роботи лабораторії:

  • Якісні дослідження;
  • Доступна діагностика;
  • Сучасна лабораторна база;
  • Комфортні умови здачі аналізів;
  • Додаткові сервіси.

На офіційному сайті ви завжди зможете ознайомитися з усією інформацією, яка вас цікавить: які аналізи можна здати, де, як отримати результат і як правильно до них підготуватися, щоб результат був максимально достовірним і коректним. Велика частина помилок фіксується на преаналітичному етапі. Наприклад, пацієнт проігнорував правила підготовки до аналізу або не знав про них. Лабораторія завжди допоможе розібратися в будь-якій ситуації, щоб і пацієнти, і лікарі, які їх лікують, могли бути точно впевнені в правильності отриманих результатів аналізів. При необхідності можна безкоштовно зробити перепостановку проб за допомогою автоматичних аналізаторів.

Медична лабораторія “Сінево” утримує на ринку лідируючі позиції. У цьому їй допомагає довіра клієнтів, яка ґрунтується на відкритості. Клієнти медлабораторії можуть в будь-який момент зв’язатися з її представниками за допомогою наступних каналів зв’язку:

  • Офіційний сайт;
  • Паблік-акаунти в Фейсбук і Інстаграм;
  • Інформаційна телефонна лінія 0800507030.




ІНШІ НОВИНИ