Фонд Навального опублікував розслідування про палац Путіна в Геленджику за 100 млрд рублів

Фонд боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального опублікував розслідування про палац глави РФ Володимира Путіна, побудований в Геленджику.

У фільмі тривалістю майже 2 години розповідається про історію резиденції, на зведення якої, за даними ФБК, було витрачено 100 мільярдів рублів, і показуються її інтер’єри.

«Нам говорили, що це неможливо. Що це найбільша таємниця, найбезпечніший у Росії об’єкт. Але ми дуже старалися і у нас вийшло. Сьогодні ми покажемо вам головний путінський секрет – його палац. Ми покажемо його зовні і зсередини. Ми опублікуємо його архітектурні плани – від розміщення меблів до вентиляційних решіток. Кожне приміщення, кожен коридор, кожен квадратний метр – відтепер стане надбанням громадськості. З цього моменту мільйони росіян зможуть побувати вдома у Путіна», – йдеться на сайті Навального.

У матеріалах ФБК йдеться, що офіційна площа путінського палацу – 17 691 квадратний метр, а площа ділянки під ним – 68 гектарів. До нього прилягає ділянка площею 7000 гектарів, яка належить ФСБ.

Стверджується, що крім палацу на ділянці розташований льодовий палац висотою з п’ятиповерховий будинок, буквально заритий під землею, церква, оранжерея на 2500 квадратних метрів, амфітеатр, і 80-метровий міст, який потрібен для проходу до чайного будиночка. В горі є спеціальний тунель, що дозволяє вийти до моря.





ІНШІ НОВИНИ