Кому і навіщо потрібні охоронні послуги

Перехід країни на ринкові умови господарювання посилив формування сегменту приватних підприємців. Разом з тим посилилася тенденція злочинного впливу на результати діяльності підприємств і, природно, на власне майно власників. В умовах, що склалися, виник і продовжує зростати попит на охоронні послуги.

Послуги приватних охоронних агентств можуть знадобитися всім без винятку суб’єктам підприємницької діяльності. Адже правило одне – якщо є цінність, знайдеться і мисливець. Крадіжки, відкриті напади, замовні вбивства, акції залякування, рейдерські захоплення – арсенал злочинців різноманітний, і щоб йому протидіяти, потрібні професіонали, знайти яких можна за посиланням https://bezpeka-ltd.com/. Охоронна фірма «БЕЗПЕКА ЛТД» в Києві є однією з найкращих компаній, яка спеціалізується на наданні послуг охорони.

Охоронні підприємства пропонують широкий спектр послуг:

– охорона офісів, торгових, складських виробничих приміщень;
– охорона будівельних майданчиків і віддалених об’єктів інфраструктури;
– охорона і супровід вантажів;
– охорона майна (квартири, домоволодіння);
– особиста охорона;
– VIP – охорона.

Крім основних, охоронні фірми пропонують ряд додаткових послуг, які так само входять в комплекс засобів досягнення безпеки об’єкта охорони. Наприклад:

– детективні послуги і бізнес – розвідка;
– послуги щодо забезпечення інформаційної безпеки;
– послуги щодо забезпечення економічної безпеки;
– юридичні послуги та надання адвоката.

Сучасні охоронні послуги – це не тільки наявність охоронця. Це дуже складний комплекс дій, заходів і засобів для максимального забезпечення безпеки об’єкта охорони. Це засоби контролю і спостереження, інформаційної безпеки, організація контрольно – пропускного режиму, вибудовування оптимального маршруту слідування і, звичайно, фізична охорона об’єкта.

Варто дуже уважно вибирати партнера, якому ви збираєтеся довірити безпеку бізнесу і власну. Крім наявності ліцензії та всіх необхідних документів для ведення діяльності штат компанії повинен бути укомплектований фахівцями достатньої кваліфікації різних напрямків. Це охоронці (в тому числі з дозволами на вогнепальну службову зброю), фахівці з обслуговування різних систем сигналізації та відеоспостереження, фахівці з інформаційної безпеки, аналітики та інші. Перед укладенням договору завжди проводиться аудит стану об’єкта охорони, потім на основі складеного висновку пропонується план заходів для досягнення максимальної безпеки.





ІНШІ НОВИНИ