OnePlus і Realme хочуть випускати “гаджети на колесах”

Ще одна китайська компанія, яка випускає смартфони, вирішила спробувати свої сили у автомобільному сегменті: власні електромобілі в майбутньому може випустити OnePlus. Раніше стало відомо про існування амбіцій у створенні електрокарів у Huawei, Oppo та OnePlus.

Говорити про те, що ще одна «дочка» BBK випробуватиме свої сили у створенні електромобілів, змусив той факт, що компанія зареєструвала торгову марку OnePlus Life для транспортних засобів. Під брендом OnePlus можуть у майбутньому з’явитися скутери, електричні велосипеди та електромобілі. Очікується, що першою країною, на дороги якої вийдуть автомобілі OnePlus, стане Індія. Тут їм доведеться конкурувати з такими компаніями, як Tata, Ather, Ola, MG, Hyundai, Honda, Audi та іншими.

Свій електромобіль може з’явитися у Realme. Принаймні товарний знак для «гаджетів на колесах» компанія вже застовпила. Під брендом Realme можуть вийти електричні скутери, електрокари та авто з автопілотом, велосипеди, насоси для велосипедних шин, візки, протиугінні пристрої для транспортних засобів, дрони з камерами та авто з дистанційним керуванням.

На даний момент OnePlus і Realme лише застовпили за собою торгову марку для випуску електромобілів, а ось коли можуть з’явитися перші авто і чи з’являться колись, залишається загадкою. У будь-якому випадку на їх створення піде не один рік і це віддалена перспектива.





ІНШІ НОВИНИ