Як вибрати ресторан для корпоративу?

Корпоративні заходи – невід’ємна частина офісного життя, і проходять вони, як правило, в ресторанах. Від вибору місця для свята залежить його вдале проведення, а в деяких випадках і імідж компанії. Саме тому, перш ніж остаточно визначитися з рестораном для проведення корпоративу, слід ретельно перебрати кілька варіантів. Для прикладу, якщо ви шукаєте ресторан в Одесі, можете завітати на сайт https://vele-rosse.com.ua/restaurant/corporate/. Ресторан «Vele Rosse» пропонує своїм клієнтам вишукану кухню, стильний та сучасний зал, та високий рівень обслуговування.

Вибір ресторану

Перед тим як йти в ресторан, слід точно розрахувати кількість запрошених гостей. Це число ляже в основу вибору закладу, адже маленький ресторан для банкету на сотню людей не підійде. Зараз є великий вибір закладів з цікавим дизайном, оригінальною кухнею і живою розважальною програмою.

Перед великими святами, такими як Новий рік чи 8 Березня, замовлення ресторану для корпоративу потрібно здійснити за 2-3 місяці, пізніше можна просто не встигнути. Попит на ресторани в цей період дуже великий, і шанси зняти банкетний зал в «гарячий час» невеликі. Тим більше не йдеться про вибір з багатьох варіантів. Якщо ж до потрібного часу всі ресторани виявилися зайняті, слід дізнатися про розцінки на прилеглі дні. Швидше за все, вони приємно здивують своєю демократичністю.

Етапи підбору

Визначившись з кількістю запрошених, потрібно обов’язково уточнити присутність кожного з них на святі, а також бажання прийти на нього з чоловіком або дружиною. Це дасть можливість розрахувати кількість страв і напоїв. Далі ресторан потрібно вибрати за такими критеріями:

  • Близькість до робочого офісу. Так співробітникам буде легше до нього дістатися, і вони не заблукають в незнайомому районі.
  • Вибір кулінарного напрямку. Слід з’ясувати смакові переваги співробітників, можливо у когось є алергія на горіхи або цитрусові, а хтось є вегетаріанцем. Меню слід підбирати з легкозасвоюваних продуктів, щоб запрошені на корпоратив відчували себе добре після його закінчення.
  • Обговорення деталей. Під час замовлення залу слід уточнити у менеджера, до якого часу працює ресторан, чи можна цей час продовжити.

Уточнивши всі деталі, потрібно підписати договір. Його завжди потрібно оформляти у вигляді документа, що містить всі деталі майбутнього корпоративу. Це допоможе уникнути неприємних несподіванок на святі.





ІНШІ НОВИНИ