Для чого потрібна дезінсекція?

Клопи, таргани, кліщі і ще десятки істот несуть людям загрозу. Вони захоплюють квартири, будинки, офіси. Багато позбавляються від небажаних «друзів» за допомогою підручних засобів, точніше, намагаються це зробити. Замовити дезінсекцію можна за посиланням https://dez-master.com.ua/provedem-dezinsekcziyu-vo-lvove, а в нашій статті ми поговоримо, для чого потрібна дезінсекція і в яких випадках без неї не обійтися.

Як комахи захоплюють наші домівки?

За роки роботи, фахівці бачили речі, страшніші пари бігаючих тарганів. Були випадки, коли шпалери в кімнаті ставали немов живі через комахи, які рухалися між ними і стіною. Колонії більшості дрібних мешканців планети розвиваються дуже швидко. Сприяє тому наступне:

  • Темрява – таргани і клопи особливі поціновувачі неосвітлених куточків;
  • Сирість – та ж вода, яка завжди потрібна для життя;
  • Антисанітарія – вона привертає лише мурах і все тих же тарганів;
  • Доступ до їжі – любителі поласувати чужим добром знаходять їжу, що призводить до їх поступового збільшення.

Висновок: знищувати комах потрібно на ранніх етапах. Інакше людина зіткнеться зі справжньою навалою різних не дуже приємних мешканців землі.

Коли можна обійтися без дезінсекції?

Зазвичай комахи поширюються не тільки у вас в квартирі, але і у сусідів. Електричні пастки-будиночки – найдієвіший метод боротьби, який можна придбати в магазині. Він знищить лише малу частину живності. За цей час з’явиться в 2 рази більше особин. У 80% випадків, отрути з роздрібних полиць взагалі не діють. Причина криється в їх рідкому оновленні. Дрібні «друзі» швидко пристосовуються до отрути. Навіть професійні дезінсектори, які використовують потужні препарати, освіжають їх склад кілька разів на рік. Це єдиний спосіб домогтися 100% результату.

Для чого проводиться дезінсекція?

  • Для повної зачистки території – знайте, професійні компанії застосовують метод гарячого і холодного туману. До спеціального генератора завантажуються препарати, потім вони розпорошуються в стані газу. Результат – заповнення щілин, плінтусів, підлоги і інших недоступних об’єктів. Склад зберігається на поверхні до 2 місяців. Тому навіть особини, які знову вилупилися, миттєво вмирають. Завдяки цьому ви не стикаєтеся з живністю;
  • Для виключення повторної появи – репеленти, що містяться в препаратах, накладають щит на ваше житло. Завдяки йому нові колонії не проникають всередину. Більш того, вони заводяться в сусідніх квартирах, відчуваючи близькість небезпеки;
  • Для здорового розвитку рослин – обробці піддаються земельні ділянки, заражені особливим видів клопів. Останні поїдають урожай;
  • Для збереження здоров’я – кліщі, блохи і навіть москіти переносять страшні хвороби. Якщо останні 2 роки не було небезпеки, це не означає, що вона не виникне сьогодні.

Після знесення берлінської стіни, дитинчата тварин, що жили при ній, не переходять невидиму межу. Інформація про їх території сформувалася на генетичному рівні. Комахи нехай і не ссавці, але навіть після закінчення дії репелентів, що імітують присутність хижаків, вони з меншою ймовірністю підуть в місце, де раніше існувала ілюзорна небезпека.

Гарячий або холодний туман: що замовляти?

У приватному секторі використовується холодний туман. Розпилення частинок розміром 40-80 мкм гарантує низьку вологість і збереження оздоблювальних матеріалів. Обробка виходить повноцінною – в квартирі немає сенсу застосовувати більш масовану «атаку».

На промислових підприємствах, будівництвах, в підвалах і інших об’єктах з великими габаритами використовується «гарячий» метод. Устаткування дороге, тому і вартість послуг в цьому сегменті значно вища.

Резюме

Незважаючи на запевнення маркетологів про дієвість спреїв і пасток, вони безпідставні і спрямовані на одне – висмоктати у людей гроші. Тільки виклик професіоналів, що використовують комплексні заходи у вигляді знищення і відлякування, дасть 100% позитивний ефект. Сьогодні немає інших способів позбутися від комах – ці істоти живуть на планеті більш 150 млн років. Вони перенесли падіння метеоритів, льодовиковий період і інші речі, тому без передової науки їх не вбити.

Не витрачайте гроші на непотрібні товари. Зверніться до фахівців і забудьте про проблеми. Вам дадуть гарантію. Це легко і вигідно.





ІНШІ НОВИНИ