Для чого потрібні стероїди

Спортсмени, які довгий час займаються в тренажерному залі, дуже часто приходять до думки, що пора спробувати стероїди. Все б нічого, але далеко не всі реально усвідомлюють до чого це може привести в підсумку. Часто, замість красивих м’язів можна отримати масу проблем зі здоров’ям, позбутися яких потім буде дуже важко. Як правило такі наслідки чекають на людей, які не мають ніякого поняття як правильно приймати стероїди. І тих, хто дуже сильно завищує дозування прийому. Якщо дотримуватися всіх норм і правил, то нжодних проблем не буде!

Так для чого потрібні стероїди і чи є сенс їх приймати? Відповіді на всі питання ви зможете отримати відразу після того, як прочитаєте цей матеріал.

Що таке стероїди?

Це препарати, які виконують роль штучних гормонів, що належать чоловікам. Виходячи з цього можна прийти до висновку, що стероїди для росту м’язів є повністю природними для чоловіків. Насправді ж, вони сприяють тому, що розвиваються вторинні статеві ознаки. З позитивного потрібно відзначити, що вони дозволяють підвищити анаболізм. Це дає можливість збільшити синтез білка в організмі, що призведе до значного зростання м’язової маси.

Для чого вони потрібні?

Головне їхнє завдання полягає в тому, щоб людина стала більш сильною і витривалою. Якщо ви почнете їх приймати, то станете швидшими, масивнішими і так далі. Все це зробило їх надзвичайно популярними в такому спорті, як бодібілдинг. Тут дуже важливо набрати масу. Мова йде не просто про те, щоб “заплисти жиром”, а дійсно про те, щоб обзавестися м’язами. Згідно зі статистикою, стероїди дають можливість набрати м’язи в два рази швидше.

Розібравшись з тим, для чого потрібні стероїди, слід з’ясувати, якими вони бувають.

Всього прийнято виділяти дві групи:

1. Оральні.
2. Ін’єкційні.

Оральні хороші тим, що починають діяти набагато швидше, але тривалість їх дії в самому організмі набагато нижча. Вони працюють протягом доби. Спортсмени використовують їх виключно для того, щоб протягом певного часу рівень гормонів в крові не змінювався. Таблетки, які просто всмоктуються в кров, можна придбати на сайті sust.com.ua/tabletirovannie-steroidi/. Цікаво, що лімфа проходить через своєрідний фільтр, в ролі якого виступає печінка. Якщо не дотримуватися дозування, саме печінка сильно постраждає.

Ін’єкції починають діяти пізніше, ніж оральні препарати, але термін їх дії більш тривалий. Активна речовина залишається від доби до десяти днів після уколу або більше. Все залежить від того яка діюча речовина стероїду і який ефір використовується в ньому.

Головний плюс – мінімум навантаження на печінку.

Тепер ви знаєте для чого потрібні стероїди і які можуть бути наслідки від їх застосування.





ІНШІ НОВИНИ