Гарний манікюр 2019 своїми руками

Не знаєш, чим зайнятися? Тренуйся робити манікюр! Або сходи в салон. Хлопці завжди звертають уваги на гарні нігті у дівчат. У цій статті ми розповімо тобі про модні варіанти манікюру на 2019 рік. Сподіваємося, наша добірка буде тобі корисна і надихне на творчість.

Манікюр з блискітками. Красиво та модно завжди

Нігті з блискітками – це не обов’язково кричущий манікюр. Існує безліч варіантів – від ефектних і яскравих, до ніжних і скромних. Найпривабливіше в манікюрі з блискітками те, що його можна легко робити вдома самій.

У магазинах товарів для манікюру можна знайти спеціальні розсипчасті блискітки у флакончиках, гліттер для нігтів. Також можна скористатися спеціальними палетками, стразами для нігтів, безбарвними лаками з блискітками.

Навіть одна маленька блискітка може оживити манікюр. У 2019 дуже популярним буде манікюр з блискітками на нігті безіменного пальця, тоді як інші нігті варто покриті лаком одного кольору. Це може бути пастельний тон або яскравий колір. Традиційно в тренді дрібні срібні блискітки, спеціальний лак-позолота з блискітками різного розміру.

Нанести спеціальні блискітки з флакончика можна пензликом, просто на свіжопофарбований ніготь. Потім покрити безбарвним закріплювачем. Це реально простий манікюр, який можна зробити своїми руками, і який буде виглядати як салонний.

Дизайн нігтів за допомогою вензелів

Любиш малювати? Потренуйся на нігтях. З підручних засобів підійдуть: зубочистка, голка, шпилька, кінчик пилочки. Але краще робити малюнки на нігтях спеціальними лаками з тонким пензликом. Або ж пензликами для манікюру. Деякі дівчата примудряються підстригти пензлик для макіяжу так, щоб зробити з нього спеціальну кисть для манікюру.

Красиві візерунки для манікюру можна підібрати з пошуку по картинках Google за запитом вензель. Звичайно, потрібно потренуватися і мати хоч якийсь художній смак. Цей манікюр вартує того, щоб повчитися мистецтву розпису на нігтях, нехай навіть просто у себе вдома.

Також можна скористатися спеціальними наклейками для нігтів. Це можуть бути як плоскі, так і рельєфні візерунки. Просто і швидко! І не забувай про прозорий закріплювач.

Манікюр димчата вуаль

Симпатичний манікюр з напівпрозорим чорним лаком, який покриває візерунок, ще називають ефектом колготок на нігтях. Дійсно, схоже. Як же досягти такого ефекту при манікюрі своїми руками?

Простий спосіб – розбавити закріплювач або звичайний прозорий лак декількома крапельками чорного або іншого темного кольору. Спочатку зроби візерунок чорним лаком, або застосуй наклейки для нігтів. І потім просто покрий таким ось напівпрозорим лаком, що створює ефект тонких колготок з візерунками.

Матові нігті

Найпростіший спосіб зробити матовий манікюр – це покрити шар лаку потрібного кольору найпростішим закріплювачем з матуючим ефектом. Темні лаки з матовим покриттям виглядатимуть виразно і соковито. Світлі бежеві і рожеві чудово підійдуть для ніжного щоденного офісного манікюру.

Існує також багато лаків з різними текстурами і фактурами, в тому числі і матові лаки. На багато з них ти просто не звертала увагу, вибираючи черговий звичний червоний лак. Геть банальщину! Вперед, експериментувати з манікюром!





ІНШІ НОВИНИ