Як орендувати автомобіль в Києві?

Подорож автівкою – це завжди зручно, комфортно, вигідно. Існує можливість дотримуватись особистого маршруту, зупинятись в будь-яких місцях, милуватись мальовничими краєвидами. Авто стане в нагоді при необхідності ділової поїздки в інше місто, адже тільки так можна значно заощадити час, зусилля та фінанси.

В столицю України сьогодні приїжджає безліч гостей: бізнесменів, ділових партнерів, туристів, бажаючих цікаво провести свою відпустку, познайомитись з архітектурними пам’ятками та визначними місцями Києва.

Не обов’язково вирушати в подорож та долати далеку дорогу власною автівкою – потрапити до української столиці можна повітряним або залізничним транспортом. Прокат авто в Києві можливо замовити в компанії Avis. Ознайомитись з вигідними умовами та оформити оренду в онлайн-режимі можна на сайті компанії Avis.

Кому потрібна оренда автотранспорту?

Замовляти недорогий прокат автомобіля вважають за потрібне:

  • Автолюбителі, чиї автівки знаходяться на ремонті, техобслуговуванні, за межами Києва, адже прокат авто економ-сегменту коштує дешевше, ніж послуги таксі, та має комфортніші умови пересування, ніж громадський транспорт.
  • Громадяни, які віддають перевагу не розкішному дорогому салону, а мобільному, зручному транспортному засобу економ-категорії.
  • Водії, бажаючі провести тест-драйв перед купівлею нового авто.

Автотранспорт економ-класу від Avis незважаючи на оптимальну ціну прокату, має відмінні технічні та експлуатаційні характеристики.

Переваги та можливості орендованого транспорту

Прокат автівки дозволяє відчути повну свободу пересування, зручність та комфорт, можливість оперативно дістатись до потрібних локацій Києва.

Компанія Avis пропонує:

  • Авто преміум-класу для бізнесменів та ділових осіб, що вважають за необхідне підкреслити свій імідж та соціальний статус;
  • Позашляховики для екстремальних подорожей;
  • Автобуси та мікроавтобуси для туристичних груп та корпоративних поїздок;
  • Універсальний автотранспорт для сімейного відпочинку;
  • Легковиків з різними технічними можливостями.

Прокат автомобілів в компанії Avis – це вибір автолюбителів, бажаючих отримати найбільш вигідні пропозиції, заощадивши при цьому свої кошти. Оренда авто в цій компанії – це можливість відчути себе впевненим за кермом, умілим при маневруванні, можливість використання автівки по максимуму.





ІНШІ НОВИНИ