Супутникові телефони: особливості та види

Супутниковий телефон на відміну від звичайних мобільних пристроїв розрахований під конкретного оператора, тому вибираючи модель, слід враховувати саме це. Компанія «Spotme» пропонує вам пристрої найпопулярніших операторів в світі – Iridium, Turaya, Globalstar. Дані супутникові телефони відрізняються стабільністю і надійністю роботи, що дасть вам певні гарантії правильності вибору.

Як вибрати?

Перейшовши за посиланням https://spotme.ua/satellite-phones/ ви маєте можливість купити супутникові телефони абсолютно різних моделей та цінових категорій. Проте, якщо ви раніше не користувалися супутниковим телефоном, радимо при виборі виходити з таких показників:

  • Вид трафіку. Найголовніші опції пристроїв – голосовий зв’язок і передача даних.
  • Маршрут слідування. Враховуйте, щоб в зоні обслуговування обраного вами оператора перебували всі країни і райони, які будуть зустрічатися на вашому шляху.
  • Стійкість сигналу і особливості підключення.
  • Надійність оператора супутникового зв’язку.

Багато користувачів зупиняють свій вибір на супутникових телефонах Iridium Turaya, або Globalstar, оскільки перші супутникові оператори вважаються набільш надійними, такими, що підтвердили свою якість популярністю. Iridium – це єдина мережа, що працює в будь-якій точці планети. Це є можливим, завдяки 66 супутникам, які розташовуються в різних площинах орбіти. Дана особливість дозволяє абонентам завжди бути на зв’язку. Самі супутникові телефони даної марки представляють собою сучасні та модернізовані пристрої, що відрізняються високим класом захисту, наявністю вбудованого GPS-приймача в деяких моделях, оптимізованою роботою з смс-повідомленнями, невеликою вагою. Клавіатура більшості моделей має підсвічування, що важливо для любителів екстремальних подорожей. В дані телефони вмонтована антена поліпшеної конструкції, та й сам пристрій відрізняється ергономічністю. Не випадково супутникові телефони, створені маркою «Ірідіум», користуються таким попитом.

Ще одна популярна мережа – Turaya, забезпечує якісний зв’язок на більшій частині території України та в 2/3 земної кулі. Супутниковий телефон «Турайя» відрізняється високою якістю зв’язку, але сигнал іноді запізнюється через занадто велику висоту, на якій розташований постійний супутник. Ці пристрої привертають увагу вигідною ціною, винятковими експлуатаційними характеристиками, наявністю GPS приймача.

В компанії «Spotme» ви маєте можливість не тільки придбати супутниковий телефон, а й дізнатися більш детальну інформацію про супутниковий зв’язок. Для цього вам варто завітати на сайт https://spotme.ua. Спеціалісти «Spotme»  розкажуть вам про переваги його використання та допоможуть підібрати модель, яка буде влаштовувати вас за технічними показниками і ціною. Купивши супутникове обладнання у «Spotme» ви забезпечите бездоганність і високу якість зв’язку в будь-якому куточку світу.





ІНШІ НОВИНИ