Елос епіляція: основні переваги та підготовка

Сучасна косметологія не стоїть на місці, тому зараз поряд з популярними процедурами зустрічається елос епіляція. Цей метод видалення волосся вважається найбезпечнішим у світі в порівнянні з іншими способами епіляції.

Що таке елос епіляція

Elos епіляція – це поєднання всіх відомих методик по боротьбі з непотрібним волоссям. Вона зібрала в собі переваги лазерної, фото- і електроепіляції, поєднує оптичну і електричну енергію, завдяки чому ефект після такої процедури приголомшливий. В ході елос епіляції фолікул дуже швидко руйнується, адже на нього впливає струм і високочастотний світловий імпульс. Якщо ви вирішили позбутися набридливого волосся на довгий термін, тоді завітайте на сайт modglam.com.ua/kontakty/, саме тут досвідчені професіонали допоможуть зробити вашу шкіру гладкою та привабливою.

Лазерна елос епіляція володіє декількома суттєвими перевагами:

  • підходить для будь-якого типу шкіри;
  • немає ризику опіків і утворення пігментних плям;
  • з її допомогою можливо видалити світле волосся;
  • до і після візиту до косметолога можна засмагати;
  • лазерна епіляція елос руйнує фолікул повністю.

При елос епіляції діє подвійний захист, оскільки поверхня шкіри охолоджується, а інтенсивність впливу контролюється. Завдяки цьому на ділянках шкіри не виникає роздратування. Щоб досягти максимального ефекту, відвідати процедуру елос епіляції бажано 6-8 разів. Точну кількість назве косметолог після огляду шкіри.

Як підготуватися до елос епіляції

Протягом 14 днів до відвідування процедури і 14 днів після неї небажано відвідувати солярій. Якщо шкіра дуже засмагла, це не є протипоказанням, але ефективність епіляції в такому випадку значно знижується. Також існує підвищений ризик опіків і появи пігментів після процедури. Загалом протипоказання такі ж як і для звичайної епіляції.

Як і перед іншими типами епіляції, перед походом до косметолога необхідно поголити зону, де потрібно прибрати волосся.

На яких зонах проводять елос епіляцію

Завдяки високій ефективності цієї процедури вона підходить для всього тіла. Зокрема, великою популярністю, користується елос епіляція верхньої губи, так як після неї зникає не тільки темне волосся, але й так званий “пушок”.

Елос епіляція бікіні також дає високий результат, оскільки після повного курсу знищується практично все волосся і можливість його появи в майбутньому -мінімальна. До того ж, ця процедура найменш болюча, якщо порівнювати з іншими видами і не має побічних ефектів. Тому елос епіляція глибокого бікіні користується величезною популярністю серед жінок.





ІНШІ НОВИНИ