Переваги корпоративного навчання англійській мові

В наші дні необхідність знання англійської мови в сфері бізнесу вже не викликає сумнівів. Працюючи в українській або зарубіжній компанії, більшості співробітників щодня потрібно використовувати англійську мову для виконання робочих обов’язків: налагодження зв’язків і встановлення контактів з зарубіжними партнерами, ведення переговорів та ділової переписки, підготовки документів та багато іншого. Англійська часто необхідна для отримання свіжої інформації про наукові відкриття і технічні новинки, а також для вивчення різної технічної документації та спеціальної літератури.

Все це залишає компаніям невеликий вибір – користуватися послугами перекладачів з сторонніх організацій, наймати в штат співробітників з певним рівнем знання англійської або ж навчати вже наявних співробітників до певного рівня, а зробити це можна за посиланням https://be-english.com.ua/. Постійно звертатися до перекладачів досить затратно, до того ж, іноді потрібно перекласти інформацію, якій не можна залишати стіни компанії. Найм нових співробітників за критерієм знання мови – раціональний вихід із ситуації, проте вони можуть виявитися менш компетентними і досвідченими в професійному плані. З огляду на все вищесказане, стає ясно, чому все більше компаній використовує формат корпоративного навчання англійській мові.

ПРОПОНУЄМО ВАМ ОЗНАЙОМИТИСЯ З ОСНОВНИМИ ПЕРЕВАГАМИ КОРПОРАТИВНОГО НАВЧАННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ:

Якщо компанія досить велика, то можна провести тендер серед мовних шкіл і вибрати найбільш підходящий варіант

Є можливість диференціювати процес навчання співробітників.

Це, в першу чергу, вибір методики і інтенсивності навчання, які залежать від конкретних цілей, які ставить компанія. Якщо мета – підвищити загальний рівень знання мови, то можна вибрати звичайний курс або курс ділової англійської. Але іноді потрібно отримати вузькоспеціалізовані знання в найкоротші терміни і тоді, для кожного підрозділу готується індивідуальна програма навчання. Наприклад, менеджерів вчать мистецтву проведення презентацій і переговорів на іноземній мові, секретаріат вивчає правила ведення ділової переписки та діловодства, бухгалтерія вчить фінансові тонкощі мови Шекспіра, а юридичний відділ поглиблює знання англійської мови, пов’язані з законами.

Залежно від завдання, підбирається найбільш підходяща методика. Якщо співробітникам потрібно розвивати розмовні навички, то підійде комунікативна методика, якщо ж необхідно складати договори і вести ділову переписку, то розумніше буде використовувати стандартну методику «граматика – лексика – аудіювання – лист». Коли мета – підвищення загального рівня англійської, то краще комбінувати методики і підключати «ігрові елементи», такі як перегляд фільмів і інших медіа матеріалів, виконання ігрових вправ і т.д.

Корпоративне навчання – це комфортні умови і економія часу

Компанія-клієнт завжди може вибрати місце і час проведення занять. Це може бути в приміщенні школи або ж в офісі компанії. Останній варіант дозволяє заощадити багато часу. До того ж, викладачі зазвичай ставляться лояльно до перенесення заняття на більш пізній час або на наступний день, якщо більша частина групи завантажена терміновою роботою.

Корпоративне навчання завжди позитивно впливає на імідж керівництва і компанії в цілому, створює образ перспективної організації і підвищує рівень лояльності співробітників.

Компанія-клієнт завжди в курсі відвідування та успішності співробітників

Керівництво компанії-клієнта регулярно отримує звіти про відвідуваність та успішність своїх співробітників. Це дозволяє своєчасно вживати заходів, а також у керівництва не залишається сумнівів у компетентності співробітників, так як весь процес навчання знаходиться під контролем.

Високий рівень викладання

Вибір педагога і контроль над навчальним процесом здійснює представник з боку замовника, а не тільки мовна школа.

Ефективне засвоєння матеріалу

Отримувані на кожному уроці знання відразу ж застосовуються на робочому місці, що дуже сприяє закріпленню пройденого матеріалу.

Спільні заняття покращують мікроклімат всередині організації

Завдяки заняттям в групах, у співробітників з’являється можливість поспілкуватися у менш формальній обстановці. Налагодження неформальних комунікацій підвищує дружність і згуртованість колективу і також сприяє поліпшенню атмосфери всередині організації.

Існує ще безліч різних форм і методів навчання, у кожного є свої переваги і недоліки. Розглянутий нами формат навчання цікавий для компаній, націлених на навчання своїх співробітників ефективно і комфортно.

Корпоративне навчання англійській – це вигідно, зручно і практично!





ІНШІ НОВИНИ