Все що потрібно знати про одноразові сигарети

Індустрія вейпінгу активно розвивається та приваблює все більше людей. Це обумовлено зручнішим форматом, безпекою та портативністю. При цьому найвищу популярність мають одноразові пристрої, розраховані на певну кількість затяжок. Затребуваність обумовлена доступною ціною та широким вибором одноразок в Cloudy, що дозволяє випробувати різні смаки.

У той час як досвідчені парильщики прагнуть кастомізації та більшої кількості налаштувань своїх девайсів, новачки знаходять відмінну альтернативу курінню – одноразові моделі. Це прості пристрої, які дозволяють перейти на вейп без будь-яких знань чи підготовки.

Що таке одноразові сигарети

У конструктивному плані – це невеликий сигароподібний девайс, який складається з випаровувача, рідини та акумулятора. Після покупки для активації достатньо зробити затягування або натиснути кнопку. Подальше обслуговування не передбачено, оскільки після розрядження пристрій просто утилізують. Також є моделі, в яких користувач може замінити картридж та підзарядити батарею.

Одноразові сигарети можуть мати різні заправки та містити нікотин в різній концентрації. За рахунок цього можна комфортно відмовитись від тютюну та перейти на безпечне паріння з поступовим зниженням нікотину до нуля. Це м’якший та доступний спосіб позбавитися від залежності.

Чому потрібно перейти на одноразки?

Останнім часом спостерігається підвищений попит на такі портативні аксесуари. Фахівці кажуть, що це обумовлено рядом ключових факторів:

  1. Використовуючи одноразову сигарету, відпадає необхідність бігти на вулицю, щоб покурити. Парувати можна прямо в приміщенні, при цьому оточуючі нічого не помітять, окрім приємного тонкого аромату, який вивітрюється за кілька хвилин.
  2. Другим ключовим параметром популярності є ціна, оскільки купівля одноразової сигарети доступніша за придбання гарного тютюну. Відповідно, перехід на вейп приносить економію коштів.
  3. Гаджети працюють за принципом «сигаретної затяжки», що дозволяє отримати знайомі відчуття та не відчувати дискомфорту, що курця позбавили чогось важливого.
  4. Застосування електронних девайсів не впливає на організм, оскільки всі інгредієнти заправок мають високий ступінь очищення та відсутній процес горіння.
  5. Слід відзначити зручність застосування, оскільки затяжку можна зробити на ходу та відразу ж покласти девайс в кишеню або сумку.

До всього цього немає необхідності думати про зарядку, заправку, очищення чи інші процедури з обслуговування. При цьому є вибір моделей на 300-1200 затяжок. При цьому слід враховувати, що за один сеанс куріння людина в середньому робить 10-12 затяжок.

Базові рекомендації для новачка

Щоб перше знайомство зі світом вейпу пройшло успішно, потрібно враховувати низку наступних порад:

  1. При затягуванні важливо не перекривати повітропровід, через який здійснюється забір повітря, оскільки це може закінчитися перегоранням спіралі або появою протікання.
  2. Не варто намагатися заправити одноразовий девайс, оскільки це може закінчитися поломкою через коротке замикання.
  3. Викинути сигарету потрібно при появі гіркоти, яка вказує на закінчення заправки. Деякі виробники для уникнення таких ситуації роблять заряд батареї трохи менше, щоб закінчити експлуатацію до моменту відсутності рідини.

Важливо, що використані одноразові сигарети не можна просто викинути на сміття. Оскільки вони мають акумулятор, то потребують спеціальної утилізації, для цього девайс можна покласти в спеціальну урну для збору батарейок, яка є практично в будь-якому супермаркеті.





ІНШІ НОВИНИ