В Офісі президента заперечують чутки про відкриття власного телеканалу

Також заперечують перемовини з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком перед блокуванням каналів «112 Україна», ZIK і NewsOne через санкції РНБОУ.

За словами заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка, Володимир Зеленськи не має наміру відкривати власний телеканал або створювати телевізійну мережу. Про це він сказав в інтерв’ю «Радіо НВ».

«Президент Зеленський не прагне будувати свої канали, свою телевізійну мережу чи ще щось. Ми відкрито усім каналам кажемо, що ми робимо, і сподіваємося на те, що вони відкрито готові це ретранслювати в своїх засобах масової інформації. Ось і все. Щодо будівництва якоїсь телевізійної мережі взагалі питання не стоїть», — сказав пан Тимошенко.

Також він заперечив перемовини з нардепом від ОПЗЖ Віктором Медведчуком перед блокуванням каналів «112 Україна», ZIK і NewsOne через санкції РНБОУ.

Водночас НВ з посиланням на джерело в оточенні Зеленського повідомляє, що з жовтня 2019 року команда президента нібито намагалася домовитися з Медведчуком, щоб мати можливість схвалювати перелік гостей та щоб медіагрупа не критикувала особисто голову держави.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ