ЗМІ з’ясували, де на Новий рік відпочивала родина президента (відео)

«ЗЕ!Сейшели» – нове відео про відпочинок Зеленського

Журналіст «Української правди» Михайло Ткач на каналі в УouТube опублікував відеорозслідування про те, що буцімто український президент у 2022 році встиг злітати на заокеанський вікенд.

«4 січня джерела «Української правди» повідомили, що президент Володимир Зеленський разом з керівником свого офісу Андрієм Єрмаком приїхали до гірськолижного курорту Буковель, що у Карпатах», – йдеться в повідомленні розслідувачів.

Голова держави заселився до одного готелю з олігархом Ігорем Коломойським. Номери президента та олігарха розташувались на одному поверсі одного з найдорожчих готелів Буковеля «Редіссон».

У своєму розслідуванні журналісти розбиралися, чи встиг на новорічні вакації злітати президент Зеленський злітати ще й на Сейшельські острови та пояснюють, звідки взагалі з’явилася така інформація.

Автори розслідування стверджують, що родина президента з друзями та співробітниками держохорони відвідали екзотичні острови. Вони здійснили переліт через Стамбул. Тепер журналісти очікують відповіді від Банкової на питання, чи приєднувався до відпочинку сам глава держави.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ