Десатанізація України: У РФ вигадали нову мету війни

У Росії вигадали нову мету війни проти України – боротьба з “тоталітарними сектами” та “десатанізація”. З відповідною заявою виступив помічник секретаря Ради безпеки РФ Олексій Павлов, пишуть російські ЗМІ.

За словами Павлова, українці відмовилися від православних цінностей, через що вся країна нібито перетворилася на “тоталітарну гіперсекту”. З цієї причини, вважає російський чиновник, в Україні потрібно провести десатанізацію.

“Використовуючи мережеві маніпуляції та психотехнології, нова влада перетворила Україну з держави на тоталітарну гіперсекту. Причому влада в Києві першою перетворилася на войовничих фанатиків, чиї погляди прямо протилежні поглядам нормальних людей”, – заявив він.

Павлов стверджує, що в Україні діють сотні різних сект, боротьба з якими має стати однією із цілей російської військової агресії.

“Вважаю, що з продовженням спеціальної військової операції стає дедалі насущнішим проведення десатанізації України, або, як влучно висловився глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров, її “повної дешайтанізації””, – заявив Павлов.





ІНШІ НОВИНИ