Тренер Ювентуса: Малиновський забив шедевральний м’яч

Наставник Ювентуса Массіміліано Алегрі поділився думками про нічию з Аталантою (1:1) у рамках 25-го туру чемпіонату Італії.

За словами італійця, його колектив продемонстрував гарну гру, проте бергамський клуб виявив достатньо зусиль для позитивного результату.

“Було б розчаруванням програти за такої гарної гри. Ми припускалися помилок при реалізації моментів і в моменті з останнім пасом. Перед перервою ми пережили три хвилини жаху, коли легко втрачали м’яч і де Лігт двічі блокував удари після контратак суперника.

У другому таймі ми діяли краще, але парадокс у тому, що, коли потрібно було забивати, ми робили неточний пас. Після такої контратаки Малиновський заробив штрафний та забив шедевральний гол, але й м’яч Данило теж був добрий”.

“Аталанта – дуже агресивна команда, тому ми повинні були рухати м’яч швидше. Матч вийшов дуже видовищним, ми могли програти, але зуміли взяти важливе очко. Ми хотіли перемогти, але знали, що Аталанта сильна, тому ми задоволені, що продовжили безпрограшну серію”, – наводить слова Алегрі Football Italia.

У турнірній таблиці Серії А Ювентус посідає четверте місце, маючи 46 очок. Аталанта розташувалася на п’ятому рядку з 44 балами.





ІНШІ НОВИНИ