Windows 10 отримала велике оновлення, яке зобов’язані встановити всі

Минуло більше двох місяців з того самого моменту, як компанія Microsoft випустила оновлення October 2018 Update для Windows 10, а якщо бути точним, то спробувала його випустити. Це програмне забезпечення до цього моменту більш ніж півроку перебувало у стані тестування, але навіть воно не врятувало десяту «вінду». Перші користувачі, які встановили ці програми, зіткнулися з тим, що з комп’ютера пропали призначені для користувача дані, причому зі стандартних папок, таких як «Музика», «Зображення», «Документи» та інших.

Сьогодні, 18 грудня 2018 року, компанія Microsoft гордо заявила, що починаючи з сьогоднішнього дня встановити оновлення October 2018 Update на свої комп’ютери і планшети під управлінням Windows 10 можуть всі користувачі, що бажають це зробити. Для цього слід запустити «Центр оновлення Windows» та погодитися з установкою. У будь-якому випадку, протягом найближчого тижня десята «вінда» сама завантажить апдейт, після чого встановить його на електронний пристрій незалежно від бажання користувача.

Розробники обіцяють, що на цей раз остання версія програмного забезпечення є абсолютно стабільною. У неї немає ніяких багів, які могли б порушити роботу комп’ютера. Так це чи ні – невідомо. При установці October 2018 Update на Windows 10 всі призначені для користувача файли і дані зберігаються, так само як і встановлені додатки. Новітнє програмне забезпечення принесло разом з собою поліпшений зовнішній вигляд, а також ряд нових можливостей, що спрощують роботу за комп’ютером.

Завантажити білд Windows 10 October 2018 Update вже можна з офіційного сайту американської корпорації, причому абсолютно безкоштовно. Всі користувачі десятої «вінди», які не хочуть встановлювати її «з нуля», можуть зробити установку зі збереженням всієї інформації. Втім, на форумі Reddit вже з’явилася тема, в якій дуже багато власників електронних пристроїв скаржаться на те, що при спробі встановити оновлення воно зависає. З чим це пов’язано – американська корпорація Microsoft не уточнює.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ