Samsung Galaxy Note 10 отримав новий аксесуар в комплекті поставки

Настав серпень, а значить до презентації флагманського преміального телефону Samsung Galaxy Note 10, оснащеного за останнім словом техніки, залишилися лічені дні. У зв’язку з цією прийдешньою подією в мережу потрапляє все більше відомостей про те, чим покупців зможе порадувати така новинка. Лічені години тому вдалося з’ясувати, що цей флагман отримав новий цінний аксесуар, який увійде в комплект поставки. Для багатьох він гарантовано стане навіть більш актуальним, ніж стилус S Pen, що знаходиться всередині корпусу смартфона. Нове творіння південнокорейської корпорації буде як в регіональній, так і в міжнародній версіях телефону.

Простіше кажучи, де б покупець не купив собі Samsung Galaxy Note 10, цей новий аксесуар завжди буде в комплекті поставки, і його краще не втрачати. Авторитетний ресурс MacRumors повідомив про те, що новий флагман південнокорейської корпорації стане першим мобільним пристроєм топового рівня бренду, у якого не буде звичного 3,5 мм роз’єму для підключення навушників або інших музичних пристроїв. Саме тому, щоб компенсувати його відсутність, компанія-виробник покладе в комплект поставки повноцінний перехідник з 3,5 мм на USB Type-C.

Він буде зовні дуже сильно схожий на аналог від Apple, проте він виявиться товстішим, в зв’язку з чим вийде з ладу відчутно пізніше, тоді як перехідник від «яблучної» корпорації з комплекту поставки вкрай ненадійний через тонкі дроти. Всі власники Samsung Galaxy Note 10 при використанні перехідника на 3,5 мм роз’єм не зможуть одночасно з цим заряджати свій смартфон, так як інтерфейс USB Type-C буде зайнятий. Вийти з цієї ситуації стане можливим двома способами – придбати інший перехідник, де є можливість підключення ще й зарядного пристрою, або ж проводити підзарядку бездротовим шляхом по Qi.

Не доводиться сумніватися в тому, що багато людей залишаться незадоволені відсутністю аудіороз’єму в новому флагмані «яблучної» корпорації, проте потрібно розуміти і враховувати, що багато інших брендів відмовилися від нього ще кілька років тому. Так зробили навіть виробники з Китаю. Щоб назавжди забути про дроти можна придбати собі бездротові навушники, а відмінним доповненням для продукції Samsung стануть Galaxy Buds, випущені в першій половині цього року. Це повністю бездротовий гаджет для персонального прослуховування музики, який поставляється разом зі спеціальним кейсом для зарядки і транспортування.

Джерело





ІНШІ НОВИНИ