Дизайнер розкрив подробиці про процес створення перших Apple Watch

Дизайнер Імран Чаудрі поділився в твіттері деякими подробицями про процес розробки розумних годинників Apple на честь п’ятиріччя з початку продажів Apple Watch.

Чаудрі показав, як виглядав його перший ескіз головного екрану Apple Watch з круглими значками, і розповів, що він надихався класичними годинниками при створенні дизайну інтерфейсу Apple Watch. До анонсу розумних годинників Apple функція Digital Touch для відправки замальовок, дотиків і навіть пульсу називалася Electronic Touch, оскільки вона потенційно була «новою формою емоційного зв’язку».

Крім того, Чаудрі розповів, що найперший прототип Apple Watch був побудований з використанням iPod Nano 6-го покоління і спеціального ремінця. Цей прототип використовувався для демонстрації Siri і Центру повідомлень, як ключових ранніх функцій Apple Watch.

Також дизайнер розкрив деякі інші подробиці щодо розробки Apple Watch:

  • Метелики для спеціального циферблату не були живими. Таке рішення Apple прийняла, щоб не нашкодити живим метеликам;
  • Ідею ремінців Sport Loop (спортивні браслети) дизайнери підгледіли у астронавтів, які носили годинник Omega Speedmaster з ремінцями на липучках Velcro;
  • Циферблат «Сонячний» був створений для того, щоб мусульмани могли відслідковувати положення сонця під час священного місяця Рамадан.

Чаудрі зазначив, що Apple Watch зазнали безліч змін за останні п’ять років, перетворившись із пристрою, повністю залежного від iPhone, в розумний годинник з підтримкою LTE і власним App Store, які можна використовувати замість смартфону.





ІНШІ НОВИНИ