Sony опублікувала оновлений графік випуску Android 11 для своїх смартфонів

Після невеликої затримки кілька місяців тому компанія Google офіційно випустила останню версію операційної системи Android 11. Незабаром після цього багато виробників смартфонів оприлюднили графіки випуску цієї нової версії. Тепер план розгортання прошивки Android 11 для своїх смартфонів підтвердила компанія Sony.

Розгортання оновлення повинне початися цього місяця, і першим пристроєм, який отримає його, стане Sony Xperia 1 II. Крім більш нової версії Android смартфон також отримає підтримку запису відео з роздільною здатністю 4K HDR зі швидкістю 120 кадрів в секунду (fps).

Оновлення також отримають Xperia 5 II і Xperia 10 II — це відбудеться до кінця січня 2021 року. У лютому Android 11 стане доступна для Sony Xperia 5 і Xperia 10. На цьому список смартфонів закінчується.

Зауважимо, що зараз японська компанія працює над наступниками смартфонів Xperia 1 II і Xperia 10 II, які, як очікується, будуть випущені в першому кварталі 2021 року. Також стверджується, що в наступному році Sony може повернути свій модельний ряд Xperia Compact.





ІНШІ НОВИНИ