Мін-Чі Куо: Apple Car вийде не раніше 2028 року

Аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо у своїй новій дослідницькій замітці поділився інформацією, що Apple ще не визначилася з характеристиками Apple Car, тому реліз електромобіля може бути зрушений до 2028 року.

У попередньому звіті Куо припускав, що Apple випустить Apple Car в 2023-2025 роках, проте тепер у нього з’явилися відомості, що поточний графік розробки електромобіля не ясний, і якщо компанія почне займатися ним в 2021 році, то готовий продукт ми побачимо не раніше 2025 -2027 років.

Аналітик також заявив, що ринок «зайве оптимістичний» щодо термінів виходу Apple Car, і порадив інвесторам поки не поспішати з покупкою акцій компаній-постачальників компонентів для електромобіля Apple.

Крім того, Куо нагадав інвесторам, що, хоча у Apple є безліч конкурентних переваг, вона не завжди досягає успіху в нових напрямках бізнесу, наприклад, компанії не вдалося виправдати очікувань від розумних колонок через низький попит на HomePod і HomePod mini.

Конкуренція на ринку електромобілів і безпілотних автомобілів більш жорстка, ніж конкуренція на ринку розумних динаміків, тому робити висновки про можливий успіх Apple Car зараз ризиковано.





ІНШІ НОВИНИ