Готується до виходу Poco X3 Pro – прокачана версія Poco X3 NFC

Минулий рік був одним з найбільш турбулентних за останні кілька років на ринку мобільних пристроїв. Але незважаючи на це він став успішним для Poco, яка після тривалої перерви повернулася на ринок з декількома вдалими моделями. Першим апаратом в минулому році став Poco X2, а пізніше до нього приєднався Poco X3 NFC.

Тепер прийшло повідомлення, що компанія готує до релізу Poco X3 Pro і модель вже пройшла сертифікацію у Федеральній комісії із зв’язку США (FCC). Вона отримала індекс M2102J20SG і зазначено, що керувати її роботою буде фірмова оболонка MIUI 12.

Poco X3 Pro вже встиг отримати сертифікати IMDA, EEC і TUV, що дозволило дізнатися про те, що він удостоїться дводіапазонного Wi-Fi (2,4 ГГц / 5 ГГц) і підтримки 4G LTE. Коли відбудеться прем’єра новинки, невідомо.

Зараз компанія готується до запуску Poco M3 в Індії, який оснащений чіпом Snapdragon 662, дисплеєм діагоналлю 6,53 дюйма з розширенням FullHD +, акумулятором ємністю 6000 мАг зі швидкою 18-ватною зарядкою і потрійнлю тильною камерою 48 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Також ще в кінці минулого року компанія натякнула на те, що готується представити Poco F2 , який стане наступником Pocophone F1 , який зумів в 2018 році наробити чимало шуму.





ІНШІ НОВИНИ