ZTE відродить лінійку Nubia Z

Колись в модельному ряду Nubia тон задавала серія Z, в рамках якої вийшло кілька придатних мобільників, що стали об’єктом наших оглядів. Але згодом компанія відмовилася від її розвитку і сконцентрувалася виключно на випуску геймерських смартфонів під маркою Red Magic. Останньою моделлю сімейства Z став Nubia Z20, який з’явився влітку 2019 року і це був флагман з Snapdragon 855+ на борту.

І ось несподівано глава ZTE Ні Фей заявив про намір компанії відродити лінійку Z. На жаль, якихось подробиць про майбутню новинку він повідомляти не став. Єдине, що стало зрозуміло з його слів, так це те, що в рамках серії вийде кілька пристроїв, які принесуть із собою сюрпризи в області швидкої зарядки, автономності, оптимізації інтерфейсу і камер. Можливо, перший апарат відродженої лінійки представлять вже в травні.

На рівні припущень говорять про те, що компанія випустить Nubia Z21 або Nubia Z30, який отримає флагманський чіп Snapdragon 888. Не виключено, що в рамках цієї лінійки вийде складаний мобільник. Чекаємо більше подробиць про новинки, щоб зрозуміти, що на цей раз задумала ZTE і чи вдасться їй відродити колишню славу Z-серії.





ІНШІ НОВИНИ