Названа компанія, яка випустить смартфон з Snapdragon 888 Pro

Минулого тижня прийшло повідомлення, що платформа Snapdragon 888 отримає прискорену версію і вона може називатися Snapdragon 888 Pro. Тоді ж було сказано про те, що Qualcomm випустить цей варіант чіпа спеціально для виробників смартфонів з Китаю. Перші ж мобільні пристрої з ним на борту варто чекати в третьому кварталі нинішнього року.

Хто з виробників приміряється до нової платформи і хоче випустити пристрої з нею на борту, сказано не було. Сьогодні ж відомий мережевий інформатор Digital Chat Station повідомив про те, що Honor буде однією з компаній, хто випустить смартфон з Snapdragon 888 Pro на борту. Можливо, новинка стане частиною серії Honor Magic, яку в цьому році точно чекає оновлення.

На даний момент немає розуміння, хто ще з китайських виробників випустить смартфони з Snapdragon 888 Pro. Можна лише здогадуватися, що серед них буде Xiaomi, OnePlus і Oppo. Можливо, геймерським мобільниками ще порадують Black Shark і Nubia, які також отримають просунуту версію топового чіпа від Qualcomm.

Також зараз немає ясності, яку користь чекають Snapdragon 888 Pro на тлі «звичайної» версії. Швидше за все, чипмейкер піде звичним шляхом і просто розжене частоту роботи ядер і графічної підсистеми.





ІНШІ НОВИНИ