Новий флагман Xiaomi: потужне залізо, ультрашвидка зарядка і камера під дисплеєм

План з випуску флагманів Xiaomi на цей рік ще не виконала. Відомий мережевий інформатор Digital Chat Station запевняє, що в кінці третього кварталу або вже в четвертому компанія випустить новий преміальний смартфон. З яким ім’ям він вийде на ринок інформатор не повідомляє.

За його даними, однією з фішок новинки стане підекранна камера нового покоління. Очікується, що якість фото, створених на неї, буде нітрохи не гірше тих, що створюються на звичайні камери, врізані в область дисплея. Для того, щоб забезпечити достатній рівень пропускання світла в зоні розташування датчика зображення, компанія встановить спеціальний дисплей з особливою прихильністю пікселів, які забезпечать роботу камери не на шкоду якості картинки.

У числі інших характеристик флагмана називається чіпсет Snapdragon 888 або Snapdragon 888 Pro (Plus), а також швидка зарядка потужністю 100 Вт. Сукупність характеристик новинки змушує будувати здогади, що новим преміальним смартфоном може бути Xiaomi Mi Mix 4, якому за статусом пропонувати флагманський чіп і камеру під поверхнею дисплея, яку йому активно сватають інсайдери.





ІНШІ НОВИНИ