Нову версію Nintendo Switch представлять в червні

Nintendo готується порадувати геймерів оновленою версією ігрової консолі Nintendo Switch. Представити її повинні в червні напередодні виставки Е3, яка стартує 12 червня. Правда, до прилавків магазинів приставка добереться тільки у вересні або жовтні нинішнього року. Її виробництво стартує в липні і обсяги випуску планують поступово нарощувати.

Це, за задумом компанії, повинно дозволити уникнути дефіциту Nintendo Switch. Постачальники комплектуючих вже запевнили що проблем з їх відвантаженням не буде. У них є все, щоб забезпечити безперебійну поставку компонентів. А відкладений комерційний реліз приставки пов’язують з бажанням компанії дати час розробникам на створення ігор для неї.

Точні характеристики нової консолі Nintendo Switch невідомі. На рівні чуток говорять про те, що вона удостоїться OLED-дисплея виробництва Samsung діагоналлю 7 дюймів. Обіцяють продуктивний чіп NVIDIA і підтримку DLSS, завдяки чому можна буде виводити на телевізор графіку в форматі 4К. Природно, що оновлене «залізо» призведе до зростання ціни і вона може переступити рубіж в $ 400.





ІНШІ НОВИНИ