Оновлення watchOS 7.5 пропонує скинути Apple Watch Series 3 перед установкою – годинникам катастрофічно не вистачає пам’яті

З виходом оновлень iOS 14.6 і watchOS 7.5 Apple Watch Series 3 почали пропонувати власникам скинути всі дані свого годинника перед оновленням і заново прив’язати їх до iPhone через брак місця в гаджеті.

Як відомо, Apple Watch Series 3 без стільникового модуля оснащено лише 8 ГБ вбудованої пам’яті, через що їх не можна просто так оновити до watchOS 7.5. Ще з моменту виходу watchOS 7.4 на початку весни Apple пропонувала пройти 9 кіл пекла , розірвати пару з годинником, видалити всі дані, оновити Apple Watch Series 3, а потім відновити їх з резервної копії – все через брак місця.

Тепер Apple відразу пропонує користувачам розірвати пару з iPhone і відформатувати годинник перед оновленням.

На екрані з’являється наступне повідомлення: «Для встановлення цього оновлення watchOS, розірвіть пару з Apple Watch і знову створіть в додатку Watch на вашому iPhone».

Судячи з усього, Apple припинить підтримку Apple Watch Series 3 вже цієї осені – watchOS 8 ця модель не отримає. Більш того, компанія зніме їх з продажу, залишивши Apple Watch SE в якості бюджетної моделі початкового рівня.





ІНШІ НОВИНИ