Стала відома дата анонсу OnePlus Nord CE 5G і Nord N200 5G

Вчора генеральний директор OnePlus вирішив покласти край чуткам про точну дату дебюту OnePlus Nord CE 5G. Слідом за тизером, прем’єра якого відбудеться влітку, топ-менеджер компанії оголосив, що пройде вона 10 червня. Абревіатура CE розшифровується як Core Edition і компанія обіцяє, що його покупці отримають кращий користувальницький досвід в своєму ціновому сегменті.

Найцікавіше, що OnePlus Nord CE 5G не єдиний пристрій, який дебютує незабаром. Компанія готується представити два смартфони і мова не йде про OnePlus Nord 2. Прийшло повідомлення, що для ринку Європи та Індії компанія представить Nord CE 5G, а ось ринок Північної Америки підкорюватиме Nord N200 5G. Для останньої новинки компанія навіть не планує влаштовувати презентацію, і вона стане найдоступнішим 5G-смартфоном на північноамериканському ринку.

Про самі смартфони мало що відомо, але точно можна говорити, що вони запропонують підтримку мереж п’ятого покоління. Сама компанія заявляє, що середнього класу мобільники серії Nord отримають ряд флагманських функцій. За словами глави компанії Піта Лау, вони з’ясували, що користувачі хочуть отримати від доступного смартфона у виконанні OnePlus і готові їм це дати.





ІНШІ НОВИНИ