Дисплей OnePlus 9T запозичить технологію у OnePlus 9 Pro

OnePlus взяла за правило двічі на рік оновлювати свої флагмани: виходить Т-версія, яка знецінює весняну варіацію базового флагмана компанії. Як правило, флагманському статусу «Прошки» нічого не загрожує, вона продовжує бути головним пристроєм компанії. Осінній OnePlus 9T повинен вийти за розкладом і перші подробиці про нього вже з’явилися в мережі.

За даними мережевих інформаторів OnePlus 9T отримає вигнутий дисплей Samsung E4 і його частоту оновлення доведуть до 120 Гц. Матриця з технологією LTPO і дозволяє адаптуватися під контент, що відображається на екрані. А ось від ідеї нарощувати розширення відмовилися. Замість QuadHD + дисплей OnePlus 9T запропонує FullHD +. Таке рішення повинно сприятливо позначитися на автономності і швидкодії смартфона. А ще в цьому році Pro-версію оновлювати не будуть. OnePlus 9T стане єдиним осіннім флагманом компанії.

На даному етапі це все, що відомо про нього. Але не складно припустити, що основу OnePlus 9T складе платформа Snapdragon 888 або Snapdragon 888+ (Pro), запропонують мінімум 8 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб постійної, а також реалізують підтримку бездротової зарядки і потужність швидкої може бути вища, ніж 65 Вт.





ІНШІ НОВИНИ