Стала відома дата анонсу серії Honor 50

Honor визначилася з датою чергової презентації. Сьогодні вона оголосила про те, що 16 червня вона влаштує івент, присвячений виходу Honor 50. Передбачається, що компанія покаже мінімум два смартфони Honor 50 і Honor 50 Pro. Але є ймовірність, що новинок буде три і завершить парад дебютантів Honor 50 Pro +, який «упакують» за останнім словом технологій.

Точно відомо, що Honor 50 буде першим в світі смартфоном з новим чіпом Snapdragon 778G, який створений із застосуванням норм 6-нанометрового техпроцесу. А ось достовірної інформації про платформу Honor 50 Pro немає. Є лише припущення, що новинка отримає Snapdragon 888.

Відрізнятися новинки повинні і по потужності швидкої зарядки. Так, базова версія серії повинна отримати зарядку на 66 Вт, а ось в «прошці» її доведуть до 100 Вт. Смартфонам серії приписують OLED-дисплеї, мінімум 6 Гб оперативної пам’яті і 128 Гб постійної, а також багатомодульну основну камеру, яка буде оформлена в овальний блок з двома колами на манер Huawei Nova 8.

З урахуванням того, як Honor відреагувала на слух про те, що її нові смартфони не отримали сертифікат Google на використання GSM-версії Android, сервіси Google смартфони сімейства Honor 50 отримають і на глобальний ринок вийдуть.





ІНШІ НОВИНИ