Копія Apple Watch: Meizu представила свої перші справжні смарт-годинники

Китайська компанія Meizu усіма силами намагається зберегти свої позиції на мобільному ринку. Вона не тільки продовжує випускати нові смартфони, але й освоює новий для себе напрям переносної електроніки. Вчора Meizu випустила свої перші справжні розумні годинники. Вони отримали просту і лаконічну назву – Meizu Watch.
Зовні Meizu Watch схожі на Apple Watch і багато інших розумних годинників. Вони оснащуються AMOLED-екраном прямокутної форми. Його розмір становить 1,78 дюйма по діагоналі, роздільна здатність – 448 на 368 точок, а яскравість – 500 ніт. Зверху екран покритий захисним склом Corning Gorilla Glass з ефектом 2.5D. Корпус смарт-годинника виконаний зі сплаву алюмінію з керамічною основою, а ремінець виготовлений з фторкаучука.

Живиться Meizu Watch від акумуляторної батареї ємністю 420 мАг. Цього, як стверджує виробник, вистачить на 36 годин роботи без підзарядки. Годинники підтримують функцію швидкої зарядки, яка дозволяє заповнити заряд акумулятора на 35% всього за 15 хвилин, а повна зарядка гаджета займе 45 хвилин.

В основу нових смарт-годинників Meizu лягла платформа Qualcomm Snapdragon Wear 4100 яка виконана по 12-нанометровому технологічному процесу і включає в себе чотири обчислювальних ядра Cortex-A53. Компанію чіпу складають 1 Гбайт оперативної і 8 Гбайт вбудованої пам’яті. Працює пристрій під управлінням прошивки Meizu Flyme for Watch, заснованої на WearOS. Годинник має підтримку eSIM з 4G LTE, 2.4-гігагерцевого Wi-Fi, Bluetooth 4.2 і NFC.

Смарт-годинник здатен стежити за частотою серцевих скорочень і контролювати сатурацію, тобто рівень кисню в крові. Також він підтримує моніторинг сну і рівня стресу і 13 різних спортивних режимів.

Meizu Watch вже доступні для покупки в Китаї. Ціна питання – 1500 юанів або близько 235 доларів. Годинники пропонуються в двох кольорах – чорному і м’ятному.





ІНШІ НОВИНИ