Стало відомо, скільки буде коштувати Realme GT в Європі

Realme GT – одна з останніх новинок компанії. Смартфон отримав Super AMOLED-дисплей, флагманський чіп Qualcomm, стереодинаміки і швидку зарядку. Нещодавно стало відомо, що він вийде на європейський ринок в червні. Точна дата релізу не оголошена, а ось цінники на Realme GT для ринку Європи злили.

Відзначився мережевий інформатор Судханшу Амборхе, який роздобув відомості про прайс на смартфон. За його відомостями, Realme GT буде доступний зі скляною тильною кришкою в синьому кольорі і можна буде вибрати варіант з «задником» зі штучної шкіри в жовто-чорному кольорі.

За обсягом пам’яті запропонують дві конфігурації з 8/128 Гб і 12/256 Гб пам’яті за ціною 400 і 450 євро відповідно. Джерело стверджує, що реальні цінники можуть відрізнятися на 20 євро (менше або більше) від названих.

Нагадаємо, що Realme GT дебютував в Китаї в березні. Він оснащений 6,43-дюймовим екраном з розширенням FullHD + і частотою оновлення 120 Гц, платформою Snapdragon 888, батарейкою ємністю 4500 мАг зі швидкою 65-ватною зарядкою.

В активі флагмана модуль NFC, фронтальна камера на 16 Мп і потрійна тильна 64 Мп (Sony IMX682) + 8 Мп (ширік) + 2 Мп, адаптери Bluetooth 5.2 і Wi-Fi 6, а також фірмова оболонка Realme UI 2.0 на базі Android 11.





ІНШІ НОВИНИ