Прем’єра Honor 50 Lite і ось як він виглядає

Наступного тижня відбудеться прем’єра лінійки Honor 50, про яку багато і охоче розповідають інсайдери. А вчора взагалі «завалили» фото, які не залишають сумнівів, який же дизайн отримають новинки. До недавнього часу вважалося, що в рамках нового сімейства вийдуть три новинки: Honor 50, Honor 50 Pro і Honor 50 SE. Але, виявилося, що дебютантів може бути квартет.

У базі даних Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) були знайдені знімки Honor 50 Lite (HJC-LX9). Дизайн вже видає те, що це буде бюджетний смартфон і за зовнішнім виглядом він відрізняється від інших моделей серії Honor 50. Він отримає плоскі грані на манер iPhone 12 і на передній панелі монтажу дисплея з каплеподібним вирізом під фронтальну камеру.

Тильна кришка Honor 50 Lite пофарбована в синій колір і вміщує квадратний модуль камери з чотирма датчиками зображення і світлодіодним спалахом. На нижньому торці розташувалася решітка для динаміка, мікрофон і USB Type-C порт. Honor 50 Lite позбавили 3,5 мм роз’єму для навушників і дуже схоже, що екран виконаний за технологією OLED, що дозволило вмонтувати в нього сканер відбитків пальців.

Про технічну складову Honor 50 Lite відомостей немає. Також немає впевненості, що його представлять на презентації 16 червня. Нам лише залишається спостерігати за розвитком подій.





ІНШІ НОВИНИ