Samsung Galaxy S21 FE перевершить Galaxy S21 по одному з важливих параметрів

Про урізану комплектацію айфонів, флагманів Xiaomi і Samsung ми говорили не раз. Компанії наводять свої аргументи, де найбільш популярна «відмазка» – турбота про екологію. І є ймовірність, що цей аргумент ми будемо чути все частіше, адже кількість пристроїв з урізаним комплектом поставки побільшає.

До параду «беззарядних» пристроїв приєднається і Samsung Galaxy S21 FE. На це вказує сертифікація моделі з індексом SM-G990U в Федеральній комісії зі зв’язку США, яка повинна дебютувати як Galaxy S21 FE. Регулятор вказує на те, що новинка отримає підтримку двох зарядних пристроїв EP-TA800 (25 Вт) і EP-TA845 (45 Вт). Але жоден з адаптерів не буде включено в комплект поставки. Тому покупцям Galaxy S21 FE доведеться купувати блок живлення, щоб закрити питання з зарядкою смартфона.

Нагадаємо, що останні чутки вказують на те, що Galaxy S21 FE можуть представити восени і він запропонує Super AMOLED дисплей діагоналлю 6,41 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, процесор Snapdragon 888, батарейку ємністю 4500 мАг, 6/8 Гб оперативної пам’яті і 128 / 256 Гб постійної. Очікується, що продавати флагман будуть тільки в Європі та США. Цікаво, що Galaxy S21 заряджається на потужності 25 Вт і підтримка Fan Edition зарядки на 45 Вт відчутний крок вперед.





ІНШІ НОВИНИ