Перші достовірні подробиці про Xiaomi Mi 11T Pro

Як відомо, в серпні Xiaomi влаштує грандіозну презентацію, на якій покаже цілий ряд своїх новинок. У числі героїв івенту значаться Xiaomi Mi Mix 4 і серія Xiaomi Mi CC 11, а також лінійка планшетів Xiaomi Mi Pad 5. З числа дебютантів могла вибути фірмова оболонка MIUI 13, чий реліз, за чутками, відклали через необхідність оптимізувати її роботу.

На цьому перелік анонсів Xiaomi не завершиться. Компанія ще повинна показати наступників Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro. Прем’єра Xiaomi Mi 11 T і Mi 11 T Pro повинна пройти восени, а передувати їй буде сертифікація в різних відомствах. На сайті одного з регуляторів і була виявлена інформація про Xiaomi Mi 11T Pro.

Смартфон отримав кодове позначення 2107113SG, а в числі його характеристик згадується підтримка 5G-мереж і Wi-Fi 6. Сказано про наявність модуля NFC і керує роботою пристрою фірмова оболонка MIUI 12.5. І це все, що зазначено на сайті регулятора про смартфон.

З великою часткою ймовірності можна припустити, що Xiaomi Mi 11T Pro отримає OLED-дисплей з підвищеною герцовкою, чіпсет Snapdragon 888, до 12 Гб оперативної пам’яті, до 256 Гб постійної пам’яті, акумулятор ємністю не менше 4000 мАг і швидку зарядку потужністю не менше 66 Вт.





ІНШІ НОВИНИ