Xiaomi назвала дату анонсу Xiaomi Mi Mix 4, Xiaomi Mi Pad 5 та інших новинок

Якщо липень був скупий на новинки, то серпень обіцяє нам кілька цікавих прем’єр. Причому релізи будуть проходити один за іншим. 10 серпня відбудеться масштабний івент Xiaomi, на якому компанія покаже Xiaomi Mi Mix 4, серію планшетів Xiaomi Mi Pad 5 та інші новинки.

Про те, що за день до Galaxy Unpacked повинна представити свої новинки Xiaomi, повідомив сьогодні глава компанії Лей Цзюнь, який заявив про те, що 10 серпня він виступить з публічною промовою, де і розповість про нові продукти компанії. Всього новинок має бути 15, але не всі вони будуть «залізні» і на частину з них уже відкритий збір коштів на краудфандінговому майданчику компанії.

В рамках свого виступу Лей Цзюнь також повідає про те, якою ціною дісталося компанії друге місце в світовому табелі рангів виробників смартфонів, потрапляння в топ-500 найбільших компаній за версією журналу Fortune і інші досягнення, а також виклики, які стоять перед компанією.

Вже точно відомо, що серед дебютантів НЕ буде серії Xiaomi CC 11. Менеджер по продуктах компанії Вей Сици повідомив про те, що в серпні нове сімейство не буде представлене, воно вийде пізніше.

Після анонсу Xiaomi, 11 серпня на сцену вийде Samsung, яка покаже свої складні смартфони, нові навушники і смарт-годинник. На наступний день, 12 серпня, естафету анонсів підхопить Honor з флагманською лінійкою Magic 3. А 17 серпня відбудеться прем’єра флагманів iQOO 8 і iQOO 8 Pro, які першими на ринку запропонують чіпсет Snapdragon 888+ і AMOLED-дисплей E5 від Samsung.





ІНШІ НОВИНИ