Розкрито характеристики і вартість Samsung Galaxy A03s: гідний бюджетник з Кореї

Незабаром в асортименті південнокорейської компанії Samsung з’явиться новий бюджетний смартфон. Мова йде про новинку під назвою Samsung Galaxy A03s, яка стане частиною популярної серії Galaxy A.

Якщо вірити інтернет-джерелам, запуск Samsung Galaxy A03s відбудеться в третьому або четвертому кварталі, тобто до кінця 2021 року. Новий смартфон може похизуватися 6,5-дюймовим дисплеєм типу Infinity-V з HD +, частотою оновлення 60 Гц і V-подібним вирізом зверху під 5-мегапіксельну фронтальну камеру для Селфі і відеозв’язку. Позаду у нього буде встановлена конструкція з трьох камер: 13-мегапіксельної основної, 2-мегапіксельної з макрооб’єктивом і 2-мегапіксельного датчика глибини.

Що стосується внутрішнього оснащення нового бюджетника від Samsung, то його серцем стане чіпсет Helio G35 від MediaTek. Він включає в себе вісім обчислювальних ядер Cortex-A53 з тактовою частотою до 2,3 ГГц, графіку IMG PowerVR GE8320 і модем з підтримкою стільникових мереж 4G LTE. Компанію процесору складуть 3 Гбайт оперативної і 32 Гбайт вбудованої пам’яті. Ємність акумулятора і потужність зарядки не уточнюються. Зате повідомляється про наявність у смартфона USB Type-C, сканера відбитків пальців, вбудованого в кнопку живлення збоку і традиційного 3,5-міліметрового аудіороз’єму для навушників.

Samsung Galaxy A03s буде одягнений в корпус висотою 166,6 мм, шириною 75,9 мм і товщиною 9,1 мм. З якого матеріалу він виконаний, інсайдери не уточнюють. Але з огляду на те, що мова йде про бюджетний смартфон, то швидше за все, тут буде застосований полікарбонатний пластик без металевих або скляних елементів. Доступних кольорів у нового смартфона буде принаймні три: синій, чорний і білий.

Точні терміни початку продажів Samsung Galaxy A03s поки невідомі. Зате вже розкрита його вартість. На європейському ринку новий смартфон буде коштувати близько 150 євро за версію з 3/32 Гбайт пам’яті.





ІНШІ НОВИНИ