Oppo готує витривалий бюджетник з новим чипом від MediaTek

Два дні тому MediaTek представила дві новинки своєї хітової лінійки чіпів – Dimensity 810 і Dimensity 920. Відомо, що перші пристрої на ринку з новими платформами з’являться в третьому кварталі нинішнього року і в якості першої моделі з процесором Dimensity 810 називали Realme 8 S. Як виявилося, первістка з новим чипом може представити материнська компанія – Oppo.

Як називатиметься новинка, не повідомляється. У мережі з’явилися тільки характеристики смартфона. Зокрема, крім нового процесора від MediaTek, мобільний пристрій отримає IPS-екран діагоналлю 6,5 дюйма з FullHD + з частотою оновлення 90 Гц, в який врізана фронтальна камера на 16-мегапікселів. Захищає скло Gorilla Glass п’ятого покоління.

Ємність акумулятора складе 5000 мАч з швидкою зарядкою потужністю 18 Вт. Смартфон запропонує сканер відбитків пальців на бічній грані, операційну систему Android 11 і потрійну тильну камеру з головним датчиком на 48-мегапікселів, а також парочкою сенсорів на 8 Мп і 2 Мп. Коли може відбутися прем’єра новинки, інформації немає.





ІНШІ НОВИНИ