Xiaomi Mi 11T і Redmi K40 Ultra: основна інформація про камери, дисплеї і чипи

Другий квартал цього року став знаковим для Xiaomi, вона стала брендом номер два на світовому ринку смартфонів. Компанія сподівається розвинути цей успіх і готується з часом перевершити Samsung. Щоб перемогти конкурента Xiaomi потрібні цікаві новинки і такими можуть стати Xiaomi Mi 11 T і Redmi K40 Ultra. Інформація про ці моделі з’явилася в мережі.

За даними мережевих інформаторів, Xiaomi Mi 11 T отримав кодове ім’я Amber. Базуватися новинка повинна на чипі від MediaTek, запропонує 120-герцовий дисплей зі співвідношенням сторін 20:9 і потрійну тильну камеру, де в якості головного обіцяють датчик OmniVision OV64B на 64-мегапікселя. Набір модулів основної камери також включає ультраширік Sony IMX355 і телеоб’єктив з 3-кратним оптичним зумом.

Для Redmi K40 Ultra як кодового вибрано ім’я Agate. Як і Xiaomi Mi 11T новинка отримає процесор від MediaTek, дисплей з частотою оновлення 120 Гц і співвідношенням сторін 20:9. Головна відмінність від моделі для глобального ринку – ключовий датчик в основній камері. Тут він на 108-мегапікселів. Також є ширік Sony IMX355 і телефото об’єктив для 3-кратного оптичного зуму.





ІНШІ НОВИНИ