В мережі з’явилися рендери бюджетного Moto E20

Motorola, ведена Lenovo, продовжує створювати смартфони. У перспективі нас чекає анонс Moto E20, Moto E40 і Moto G50 5G. Схоже, що перший з названих пристроїв став об’єктом уваги відомого інсайдера Евана Бласса. Він виклав в мережу рендери смартфона, який, імовірно, дебютує як Moto E20.

Те, що це представник бюджетної лінійки, видає в ньому каплеподібний виріз під фронтальну камеру і масивне підборіддя. Ще одна прикмета недорого апарату – відсутність сканера відбитків пальців. Смартфон пропонує 3,5 мм роз’єм для навушників на верхній межі, три клавіші управління на правій стороні, одна з яких призначена для активації голосового асистента.

Швидше за все, тильна панель Moto E20 пластикова і її спробували оригінально обіграти, запропонувавши малюнок у вигляді бджолиних сот. Блок основної камери овальної форми і він вміщує два датчика зображення, а також світлодіодний спалах.

Про характеристики Moto E20 мало що відомо. Є лише відомості, що він може отримати батарейку ємністю 3760 мАг з зарядкою потужністю 10 Вт і підтримку Bluetooth 5.0.





ІНШІ НОВИНИ