Google Pixel 6 і Google Pixel 6 Pro отримають ще одне важливе поліпшення

У цьому місяці Google показала Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Саме показала, а не представила, сам анонс в класичному своєму вигляді компанія проведе восени, коли і розповість всі характеристики новинок. Зараз же відомо, що вони отримають нетривіальний дизайн, чудо-процесор, хороші камери і урізаний комплект поставки без зарядного адаптера.

Сьогодні інсайдери повідомили про те, що до числа переваг Pixel 6 і Pixel 6 Pro можна буде зарахувати і швидку зарядку, потужність якої повинна скласти 33 Вт. Для Google це вже досягнення і не може не радувати те, що консервативна компанія все ж пішла на прогрес у справі швидкої зарядки. З чуток, ємність батареї Pixel 6 складе 4614 мАг, а в «Прошці» вона збільшиться до 5000 мАг.

Про новинки також відомо, що вони отримають OLED-дисплеї, діагональ екрану Pixel 6 склала 6,4 дюйма з розширенням FullHD + з частотою оновлення 90 Гц і в Pixel 6 Pro встановили 6,7-дюймову матрицю з QuadHD + з герцовкою на 120 Гц. Обидва смартфони отримають фірмовий чип Google Tensor, дисплейний сканер відбитків пальців і чип безпеки Titan M2. Базова версія буде задовольнятися двома датчиками зображення на тильній стороні, а в Pro-версії їх буде три і один з них телеоб’єктив.





ІНШІ НОВИНИ