Xiaomi Mi 11T і Mi 11T Pro: розкрили дату анонсу і характеристики

Цього року титульна чи номерна лінійка флагманів Mi від Xiaomi неабияк роздута і налічує велику кількість моделей. Саму компанію це анітрохи не бентежить, і вона продовжить множити модельний ряд. На черзі – Xiaomi Mi 11 T і Mi 11 T Pro. Машина чуток про новинки набирає обертів, і інсайдери запевняють, що вже відома дата їх презентації.

Мережеві інформатори повідомляють, що прем’єра Xiaomi Mi 11T і Mi 11T Pro відбудеться 23 вересня. Правда, нічого не заважає компанії змінити дату анонсу через непередбачені обставини. Що стосується характеристик новинок, то в цьому році їх чекають серйозні перетворення. Подейкують, що в серії Xiaomi Mi 11T компанія відмовиться від IPS-екранів на користь OLED, а на зміну чіпу від Qualcomm прийде процесор MediaTek в одній з моделей.

З чуток, в Xiaomi Mi 11T Pro компанія не тільки змінить тип матриці, але й знизить частоту оновлення до 120 Гц проти 144 Гц у попередника. Смартфон має отримати платформу Snapdragon 888/888 +, потрійну тильну камеру від Xiaomi Mi 11 Lite , яка включає в себе датчики 64 Мп + 8 Мп (сверхширік) + 5 Мп (макрозйомка). За камерам якось все скромно як для «Прошки» і більше скидається на те, що мова йде все ж про базову версію. У випадку з Xiaomi Mi 11T обіцяють систему на чипі Dimensity 1200.

Очікується, що Xiaomi Mi 11T Pro удостоїться селф-модуля на 16 Мп, акумулятора ємністю 5000 мАг з швидкою зарядкою на 120 Вт, а працювати він стане під управлінням Android 11 з оболонкою MIUI 12.5.





ІНШІ НОВИНИ