По частині камер в Samsung Galaxy S22 Ultra все буде практично і без рекордів

Наступний рік прем’єр почнеться з флагманів серії Samsung Galaxy S22. Вони можуть бути не першими дебютантами 2022 року, але помітними і значущими – точно. Як очікується, новий флагман компанії вийде в трьох обличчях, де найвиразнішим буде Galaxy S22 Ultra. Це буде модель з розряду просунутих і уберфлагманів. Правда, останні чутки вказують на те, що по частині камери чекати чогось особливо вражаючого не варто.

Мережеві інформатори схиляються до того, що по частині камер новинка буде повторенням Galaxy S21 Ultra. За даними ресурсу Galaxy Club, флагман знову отримає два телеоб’єктива на тильній стороні, один з яких запропонує «лінзу перископ» і підтримку 10-кратного оптичного зуму.

Повідомляється також, що роздільна здатність обох телефото об’єктивів в Galaxy S22 Ultra складе 10-мегапікселів, а не 12 Мп як повідомляли раніше інсайдери. Якщо в результаті такими і будуть камери уберфлагмана, то він не принесе з собою якихось значущих змін за частиною фотоможливостей. Схоже, що компанія прийняла рішення довести до розуму і вичавити максимум з того, що вже має.

Що стосується Galaxy S22 і Galaxy S22 +, то тут за частиною камер зміни відбудуться. Зокрема, пророкують установку в якості основного датчик на 50 Мп і ширококутний на 12 Мп.





ІНШІ НОВИНИ