Складаний Honor: подробиці і час виходу

Honor на підйомі. Вона стала третьою на ринку Китаю, посунувши «саму» Xiaomi. Це тільки початок широкомасштабної експансії на ринок мобільних пристроїв. Компанія хоче опинитися серед лідерів, і вона зацікавлена в завоюванні сегмента преміум-смартфонів. Раніше вона заявляла про те, що у неї з’являться свої аналоги лінійок Huawei P і Mate, а також вона має намір представити свій складаний мобільник.

Очікується, що смартфон з гнучким дисплеєм стане частиною серії Honor Magic, в рамках якої і виходять експериментальні моделі. Його прем’єру обіцяють в четвертому кварталі нинішнього року. Інформатори повідомляють про те, що Honor Magic X буде зовні схожим на Huawei Mate X2 в плані форм-фактора. Постачати гнучку панель для новинки стануть BOE і Visionox, а її діагональ повинна скласти 8 дюймів.

У планах компанії випуск Планшетофону Honor X20 Max, який отримає 7,2-дюймовий екран з FullHD +, чипсет Dimensity 1100, акумулятор ємністю 6000 мАг зі швидкою 66-ватної зарядкою і потрійну тильну камеру 64 Мп + 2 Мп + 2 Мп.

Свій черговий складаний смартфон може випустити і материнська компанія. Тільки на цей раз це буде «розкладачка» з гнучким дисплеєм за аналогією з Galaxy Z Flip 3. Коштувати вона повинна дешевше $ 1500 і її реліз може відбутися до кінця нинішнього року.





ІНШІ НОВИНИ