Samsung готує Galaxy A03. Анонс не за горами

Південнокорейська компанія Samsung готує до виходу новий бюджетний смартфон, який стане частиною серії Galaxy A. Йдеться про модель під назвою Samsung Galaxy A03, яка, судячи з усього, буде являти собою «полегшену» версію випущеного раніше Galaxy A03s. Новинка прийде на зміну Samsung Galaxy A02.

Новий Samsung Galaxy A03 з модельним номером SM-A032F пройшов сертифікацію в федеральній комісії із зв’язку США (FCC) і засвітився в бенчмарку Geekbench, що вказує на його швидкий запуск. Він базується на восьмиядерному процесорі Unisoc в поєднанні з 2 Гбайт оперативної пам’яті. А працює смартфон під управлінням мобільної операційної системи Android 11, поверх якої виробник встановить фірмовий призначений для користувача інтерфейс One UI 3.1 Core.

Інші технічні характеристики новинки, в тому числі розмір і роздільна здатність дисплея і кількість та розширенням камер, поки невідомі. Сподіваємося, що незабаром в Мережі з’явиться інформація і про це. Точна дата офіційного анонсу Samsung Galaxy A03 теж поки тримається в секреті але немає сумнівів в тому, що запуск відбудеться найближчим часом.





ІНШІ НОВИНИ