Samsung доведеться відкласти вихід своїх флагманів

Визначеності в тому чи вийде Samsung Galaxy S21 FE чи ні, на даний момент так і не існує. Доказів того, що такий смартфон компанія готує, більш ніж достатньо. Але останнім часом вона почала «підчищати» сторінки свого сайту в різних країнах від згадок про цю модель, що змусило говорити про те, що компанія відмовилася від її випуску. А тут ще й приєднався хор інсайдерів, які запевняють, що Samsung відмовилася від випуску Galaxy S21 FE в жовтні.

Зі своїм прогнозом виступило і видання Sammobile, яке заявило, що компанія не відмовилася від ідеї вивести на ринок Galaxy S21 FE. Але його реліз істотно затримається. Анонс може відбутися в січні і не дуже зрозуміло, яким буде толк від виходу цієї моделі на початку наступного року. Ніякої презентації з цього приводу влаштовувати не будуть, обійдуться випуском прес-релізу і продажем в деяких країнах, які стартують набагато пізніше його презентації.

З огляду на перенесення виходу Galaxy S21 FE на такий пізній час, малоймовірно, що він з’явиться в один місяць з серією Galaxy S22. Подейкують, що Samsung може повернутися до старої традиції представляти нове покоління флагманів серії Galaxy S в рамках виставки MWC, яка проводиться щорічно в лютому.

Серед причин відкладеного релізу новинок називають дефіцит чипів. Можливо, рішення відсунути терміни виходу Galaxy S21 FE і Galaxy S22 продиктовані бажанням компанії запастися достатньою кількістю процесорів, щоб гарантовано покрити попит на новинки.





ІНШІ НОВИНИ