Флагман Samsung Galaxy Tab S8 показали на рендерах

У першому кварталі наступного року повинна відбутися прем’єра планшета Samsung Galaxy Tab S8. Це буде преміального рівня гаджет і сьогодні у нас є можливість побачити те, який дизайн він отримає. Відомий мережевий інформатор @OnLeaks виклав якісні рендери новинки.

Це буде тонкий і стильний планшет з невеликими рамками по периметру. Подейкують, що новинка отримає IPS-матрицю діагоналлю 11 дюймів роздільною здатністю 2560х1600 пікселів з частотою оновлення 120 Гц. На лицьовій стороні встановлять фронтальну камеру на 8-мегапікселів.

В основі Samsung Galaxy Tab S8 буде лежати процесор Snapdragon 888 з тактовою частотою 2,84 ГГц, оперативної пам’яті повинно бути 8 Гб і постійної 128 Гб. Живити новинку стане акумулятор ємністю 8000 мАг зі швидкою 45-ватною зарядкою. На тильній стороні встановлять систему з двох камер на 13 Мп + 5 Мп зі світлодіодним спалахом. Важити планшет буде 504 грами, і він буде тоншим за 6,24 мм.

Працювати Samsung Galaxy Tab S8 повинен під управлінням операційної системи Android 11 з оболонкою One UI. Анонс нового покоління планшетного ПК має відбутися в січні або лютому наступного року.





ІНШІ НОВИНИ