Samsung готує до виходу Galaxy M33 5G

Наприкінці серпня південнокорейська компанія Samsung анонсувала недорогий смартфон Galaxy M32 5G. А тепер, лише через два місяці, Samsung приступила до створення його наступника під назвою Galaxy M33 5G.

Про те, що Samsung працює над новим смартфоном, який прийде на зміну Galaxy M32 5G, розповіли інформовані джерела. Новинка має модельний номер SM-M336B і швидше за все з’явиться на ринку як Galaxy M33 5G. Щоправда, ні його технічні характеристики, ні точні терміни виходу поки що невідомі. Повідомляється лише, що новинка побачить світ наступного року і може бути ребрендованою версією смартфона Galaxy A33, який зараз теж знаходиться в розробці. Так було і у випадку із Samsung Galaxy M32 5G, який був перейменованою копією Galaxy A32 5G.

До речі, це не єдині смартфони середнього класу, над якими зараз вирує робота в Samsung. Також, якщо вірити інсайдерам, корейський бренд готує до виходу ще кілька моделей, які поповнять лінійку Galaxy A. Це Samsung Galaxy A13 5G, Galaxy A53 та Galaxy A73. Останній, до речі, стане першим смартфоном Samsung середнього класу із основною камерою на 108 мегапікселів. А Samsung Galaxy A13 5G буде найдоступнішим смартфоном бренду з підтримкою роботи у стільникових мережах п’ятого покоління.





ІНШІ НОВИНИ